2015, Cilt 2, Sayı 1, Sayfa(lar)
Değerli Okurlarımıza
Doç.Dr. Sergül DUYGULU
Giriş
Dergimizin yayın hayatının 20. yılını geride bıraktığımız bu günlerde 2015 yılı Cilt 2, Sayı 1'i yayınlarken tüm konu editörlerimizin, yayın kurulu üyelerimizin, danışma kurulu üyelerimizin, yazarlarımızın ve okurlarımızın yeni yılını kutlar, yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. 2015 yılında toplum sağlığının geliştirilmesine, sağlığın güvence altına alınmasına ve hemşirelik bilimine katkıda bulunacak araştırmaların daha fazla olmasını diliyorum.

Dergimizin bilimsel içeriği ve yayın kalitesinin geliştirilmesine katkıları çok büyük olan danışma kurulu üyelerimize son aylarda hemşirelik alanından ve istatistik alanından yeni danışma kurulu üyelerimiz eklenmiştir. Kendilerine bu vesile ile dergimize yapacak oldukları katkılar için teşekkür ederim.

Dergimizin bu sayısında dört araştırma ve iki derleme olmak üzere toplam altı makale yer almaktadır. Bu sayıda yayınlanan makaleler psikiyatri hemşireliği, kadın hastalıkları ve doğum hemşireliği, hemşirelik esasları, hemşirelikte yönetim, cerrahi ve dahiliye hastalıkları hemşireliğine ilişkin olup, bu makalelerin okurlarımıza hemşirelik bakım hizmetlerini geliştirmede yol gösterici olacağına ve onların sürekli gelişimlerine katkı sağlayacağına inanıyorum. Dergimizin bu sayısına yayınlarını göndererek katkıda bulunan yazarlarımıza, dergimizin çıkmasına emeği geçen yayın kurulu üyelerine, konu editörlerine, danışma kurulu üyelerimize ve basımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Bilgilerini, araştırmalarını, çeşitli çalışmalarını meslektaşları ile paylaşmak isteyenlere olanak yaratmak dergimizin amaçlarından birisidir. Bu kapsamda paylaşım yapmak isteyen yazarların makalelerini beklediğimizi bildirir, ülkemizdeki tüm insanların güven ve barış içerisinde yaşadığı günler dilerim.

Saygılarımla.

Doç.Dr. Sergül DUYGULU
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

  • Başa Dön
  • Giriş